vrijdag 28 februari 2014

Lazy Baker, part 5: Snelle bosbessencake


De cola staat koud, de zolder is opgeruimd en de films liggen klaar: tijd voor een filmfeestje! Het enige wat nog ontbreekt is iets lekkers. Geen paniek want deze cake staat binnen een kwartier in de oven :) Het fijne is dat je deze cake precies zo kan maken als jij wil. Je kan eigenlijk ieder soort fruit door de cake scheppen: stukjes appel, gedroogd fruit, of bosbessen zoals ik deed. En als je meer zin hebt in een straciatellacake, mix je er gewoon wat gehakte chocolade doorheen. Yummy!

Dit heb je nodig: een pak cakemix, de benodigde hoeveelheid boter en eieren. En bosbessen!

Je maakt de cake precies zoals op de verpakking staat en schept als laatste de bosbessen er doorheen. Om te voorkomen dat ze allemaal naar de bodem zakken, moet je ze even door de bloem halen. Waarschijnlijk is de baktijd iets langer dan op de verpakking staat, door het vocht van de vruchten. Je kan eenvoudig controleren of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Als die er schoon uitkomt, is de cake gaar!

Kijk eens hoe mooi deze halfbevroren bosbessen zijn! :D

5 reacties:

  1. Dat ziet er echt heerlijk uit! En wauw, wat heb je weer prachtige foto's gemaakt, en die halfbevroren bosbessen zijn echt mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk berichtje op m'n blog zeg, dankjewel!
    En wat ziet dit er lekker uit, mmm, krijg er trek van haha.

    Liefs,
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw ziet er heel smakelijk uit! leuk gedaan liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs