zondag 29 december 2013

Nieuwslezen en karaoke @ Beeld en Geluid

Altijd al eens willen weten of je een goede nieuwslezer zou zijn? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de katten in Minoes kunnen praten? Dan is dit echt een museum voor jou! Beeld en Geluid is een interactief museum waar je van alles kan leren over media en communicatie, maar vooral ook veel zelf kan doen! 

Extra leuk is dat je tot en met oudjaarsdag een bezoekje kunt brengen aan het Top 2000 Café. Je reserveert dan voor een halfuur en kunt de dj's live radio horen én zien maken :)

Beeld en Geluid is echt een heel gaaf gebouw. Misschien heb je de buitenkant wel eens op televisie gezien, met al dat gekleurde glas. Van de binnenkant is het nog mooier!
Aan het einde van de middag maakte we onze eigen TopPop opname. Wat je niet ziet is dat er aan de andere kant een megatribune is :D
Op dit moment is er een tentoonstelling over het koninklijk huis: Leven met Oranje. Ik vond vooral de beelden van de 21-jarige prinses Beatrix in Amerika gaaf. En wat vind je van deze lampen?

Op naar het Top 2000 Café!

2 reacties:

  1. OMG je bent in het top 2000 café geweest, jaloers :)! en het gebouw is inderdaad heel erg mooi :)

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I just found your Blog:) It is cute:) Today on my blog, recap my illustrations from 2013 year. I invite and I greet:)

    BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs