zaterdag 14 december 2013

Lost & Found @ spoor 2

Wie vergeet er nu zijn kunstbeen op het station? En welke treinreiziger gaat er nooit meer op zoek naar de sleutels van zijn Porsche? Bizar, maar waar. De medewerkers van het Bureau Gevonden Voorwerpen vinden ieder jaar de meest bijzondere voorwerpen op de perrons. In 45% van de gevallen krijgt de eigenaar zijn eigendom weer terug. En de rest... die is nu tentoongesteld op spoor 2 van station Amsterdam Centraal. 

Ben je benieuwd naar wat er allemaal te zien is? Spring dan vandaag nog in de trein, want vandaag is de laatste dag dat de tentoonstelling nog te zien is!

Herken jij je spijkerjasje nog terug?
  
Drie dagen lang zijn er creatieven aan het werk van gevonden voorwerpen iets nieuws te maken. Alles is te koop, dus als je nog op zoek was naar een origineel kerstcadeautje... Oh, en de opbrengst gaat ook nog eens naar Natuur& Milieu!


Als ik deze koffer toch verloren was...

PS. De kwaliteit van de foto's is niet helemaal top omdat ik alleen mijn oude camera'tje in mijn tas had. Ik ging namelijk proefstuderen bij de UvA en kwam toevallig terecht bij deze expo!

5 reacties:

 1. Tehehe ik hou wel van zulke exposities c:
  Die viool vind ik wel het meest mooie stuk!
  Heb jij iets gekocht? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook grappig dat ze dan zomaar een expo maken van zulke spullen. Die viool was zeker gaaf. Die koffer zou ik ook wel graag in mijn kamer zien hoor! Ik heb niets gekocht, en jij?

   Liefs, Janna

   Verwijderen
 2. Oké hoi dit is super gek en verwarrend, maar ik heb mijn blognaam veranderd. Kan je mijn nieuwe misschien volgen op Bloglovin'? Ik wist nog niet precies hoe het werkte aangezien ik pas tien minuten een account heb hahaha. Alvast bedankt en fijne zondag! Kusjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh haha, dat lijkt me wel een grappige tentoonstelling om eens te bezoeken
  die koffer/zetel ziet er wel cool uit!

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs