dinsdag 3 december 2013

Katten & kassa's


Hai!

Dat er bij de kassa wel eens gekke gesprekken ontstaan blijkt maar weer uit de volgende anekdotes:

  • Vorige week stond ik met mam in de Aldi. De mevrouw achter laadde allemaal yummy pasta uit haar karretje. Wat ik dacht, zei mam: "We hebben zojuist besloten dat we bij u eten". Meteen begon de mevrouw zich te verontschuldigen en te vertellen dat ze alleen bij de Aldi kwam voor de "luxe producten". Maar dat was niet het leukste. "Ik koop hier ook altijd de rosbeef voor mijn kat. Het gaat me iets te ver om die bij de Albert Heijn te kopen", zei ze. Rosbeef? Mijn kat eet brokjes, af en toe de restjes kip en als ze de kans krijgt om mijn tutti frutti, gedroogde tomaatjes of wat dan ook te stelen van onze borden of het aanrecht. Als het eetbaar is, is het goed. 
  • Omdat de kat ook wel eens mauwt bij haar schoen voor een Sinterklaascadeautje en Sinterklaas de poezen wel eens vergeet, stond ik een paar dagen later met een bakje kattenvoer Athena, met gevogelte in de rij. "Ga je dat eens proberen?" vroeg de mevrouw voor mij. Pardon? Ik was verward en snapte dan ook niet onmiddellijk waar ze op doelde. "Misschien als ik honger heb", zei ik. Oeps. Maar deze mevrouw leek niets geks gehoord te hebben en stak een verhaal af over haar eigen kat. Deze moest niets hebben van gevogelte en lustte alleen brokken met rundvlees. Uhm. Oké. 
Ik begin ernstig te twijfelen aan mijn katten-opvoedskills. Zou ik ook eens een gesprek met Boefje moeten voeren over haar gastronomische voorkeuren? 

Liefs, Janna
+ een high five van Boefje, want dat kan ze!

5 reacties:

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs