Soms heb ik echt geen zin in ingewikkelde recepten, maar wel zin in iets lekkers. Vandaar dat ik de Lazy Baker serie ben begonnen (hier) en die voortzetten (hier). Maar dit is toch wel echt het toppunt... Deze cake is namelijk gemaakt met een "complete mix". Natuurlijk zou het niet echt Janna zijn, als ik het niet een beetje opgepimpt had, met frambozenjam!
Als je het beslag hebt gemaakt, giet je de helft in de cakevorm. Dan verspreid je de jam over het beslag en giet je het laatste beetje beslag eroverheen. Dit kan je echt met iedere cake doen, zelfs met cupcakes. Het ziet er ontzettend leuk uit en smaakt ook nog eens lekker fris!
~
Sometimes I am not in the mood for difficult recipes, but still in the mood for a snack. That's why I started (here) the Lazy Baker series, and went on with it (here). But this really is the epitome... I made this cake with a "complete mix". Of course it wouldn't be Janna, if I hadn't changed it a bit, with raspberrymarmelade!
If you made the batter, you pour half of it in the cake mould. Then you spread the marmelade on the batter and you pour the other half of the batter on it. You can do this with every cake, even with cupcakes. It looks really cool and it tastes deliciously fresh as well!
Delicious straciatella cake with rasberrymarmelade!
Yeah, these were the only things I used. There was even a paper cake mould in the packet. Easy, isn't it?
Dat ziet er toch wel jummie uit hoor! :-)
BeantwoordenVerwijderenIk was een van de gelukkigen die de cake heeft geproefd. Echt heerlijk van smaak en lekker klef door de jam. Absoluut een aanrader!
BeantwoordenVerwijderen