maandag 11 november 2013

Bad hair life?

Knot, dot, knoedeltje, chignon, knoet. Woorden voor die bal haar bovenop mijn hoofd. "Waarom heb je nooit je haar los?", is een vraag die mij al minstens 154 keer is gesteld. Ik draag mijn haar namelijk bijna altijd vast. Ik vind het mooi. En het is praktisch. Ik zit namelijk nooit mijn haar te verorberen tijdens de les. Of rijd tegen een auto omdat er een rode sliert (haar dus) in mijn oog zit. Iemand wist mij laatst te vertellen dat een knot alleen een kapsel was voor een bad hair day. Heb ik dan een bad hair life?


PS. Ik heb voor het eerst een gif gemaakt! Ik maakte 'm met makeagif.com. Heeft iemand een tutorial voor gifs in photoshop? Helaas is deze kwaliteit niet zo hoog. 

11 reacties:

 1. Niceeee gif haha!

  x Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dit heb ik ook! Vroeger had ik mijn haar ook nooit vast en was het altijd van waarom heb je je haar nooit los?! Op een geven moment ben ik het weer los gaan dragen en nu is het weer van: Waarom heb je je haar nooit in een staart of knot?! Dusja ;-). Maar je hebt echt heel erg mooi haar! Los en vast staan je beiden :-), en leuke gif xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had eerst ook altijd mijn haar omhoog in een knot, pas nadat ik een mezelf een ander kapsel had aanlaten meten ben ik het meer los gaan dragen. Het is dus heel normaal. Maak je geen zorgen haha x
  thelastbrokenroad.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. doe mijn haar ook regelmatig in een knot! mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n gif! Ik heb mijn haar ook bijna altijd vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik probeer altijd een beetje af te wisselen, maar ik merk dat op foto's los haar vaak toch het mooist is :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik maak gifs meestal zo: http://watsonly.tumblr.com/post/32054645841/mac-photoshop-cs6-gif-tutorial-and-here-we-are :D ik draag m'n haar altijd los eigenlijk, tenzij ik iets ga doen waarbij haar onhandig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk plaatje! En ik heb het geleerd via dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=D7o9ibzFhd8

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat filmpje ziet er duidelijk uit, dankjewel! (:

   Verwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs