woensdag 16 oktober 2013

Zeg maar hallo... tegen een OV-poortje?!


Ik ging laatst voor het eerst met de bus. Gewapend met een splinksplinternieuwe OV-chipkaart stapte ik de bus in en vroeg aan mijn vriendinnetje achter me: "Hij doet toch bliep?". Ik werd ervan verzekerd dat dat ding zou piepen. "En", voegde ze eraan toe, "hij zegt hallo". Goed, lijkt simpel. Maar ik verstond dat je hallo moest zeggen. "Hallo!", zei ik enthousiast tegen het apparaat. De buschauffeur keek alsof ik ter plekke afgevoerd kon worden naar het dichtstbijzijnde gekkenhuis. Achter me hoorde ik gelach. Ah, er staat hallo op het schermpje. Dat bedoelde ze dus. Snel wachtte ik op de bliep en strompelde naar een stoel zo ver mogelijk achterin. We kwamen niet meer bij van het lachen. Deel geenideehoeveel van "Debiele acties van Janna". 

Oh, en deze foto heeft er niets mee te maken, inderdaad. Dit is sinds dit weekend echt mijn favo vest. Gekocht in Duitsland toen het 30 graden was en ik geen kofferruimte meer overhad. Maar yeeuy, wat ben ik blij dat ik het gekocht heb! 

Overigens ging ik met de bus met dezelfde groep met wie ik een fantastische reis naar Duitsland maakte. Waar ik, jawel, dat vest heb gekocht. Link ontdekt!

5 reacties:

 1. hihihi ik moet er nog steeds om lachen :) en het vest is echt superleuk!! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful! Love it :)
  we are following back love!
  xoxo
  www.fashfab.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha 'hij zegt hallo' ;)
  Wat een schattig taartje als muis!

  BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs