donderdag 10 oktober 2013

Lazy Baker, part 4: Brownty

"Ze wordt steeds luier", misschien dacht je dat toen je alweer het vierde deel van Lazy Baker op mijn blog zag verschijnen. Maar het leuke aan dit recept is dat je geen Master Chef kookskills nodig hebt, noch de tijd die ze in dat programma aan een toetje besteden. En toch is het hartstikke lekker! Een browny met kokos, yumyum :)


Klik voor het recept!


Je hebt nodig: een browniemix, 50 gr pure chocola, een klontje boter, en een handje geraspte/gemalen kokos.

Oké, dit is niet zo nauwkeurig. Maar ik heb dit echt puur op gevoel gedaan. Als je het chocoladeglazuur iets zachter wil, voeg je meer boter toe. Wil je het knetterhard, voeg je geen boter toe. 

Verder volg je gewoon de instructies die op de verpakking van de browniemix staan. Zet de brownies in de koelkast, dan worden ze heerlijk kleverig van binnen! Verwarm de chocola samen met de boter en roer het door elkaar. Giet de chocoladeboter over de brownies en gooi hier meteen wat kokos op. Nog even in de koelkast om het glazuur uit te laten harden en eten maar! 

Bekijk ook part 1, part 2 en part 3 van de Lazy Baker-serie. 

4 reacties:

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs