maandag 29 april 2013

dance4life - nog 3 nachten!

In mijn dance4life t-shirt! :D

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door de IJmuider Courant over dance4life. Vandaag is een deel van het stuk op de site geplaatst. Morgen komt de rest van het stuk in de krant te staan. Echt super vet! 

"VELSERBROEK - Acht dagen lang reizen door Oeganda voor het goede doel. Janna Kamphof is een van de twee uitverkoren scholieren om samen met het team van dance4life naar het Afrikaanse land te gaan. Ze gaat daar onder andere jongeren voorlichten over aids. 
,,Ik zie mezelf niet als wereldverbeteraar, maar als boodschapper. Ik wil in contact komen met jongeren in Afrika en hun verhaal horen. Ook ga ik samen met het team van dance4life de jongeren iets bijbrengen over de gevaren van aids. Met deze reis wil ik erachter komen waarom het in Oeganda zo moeilijk is om over onderwerpen als seks en seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) te praten. In Nederland praat je vaak genoeg met je vrienden over onderwerpen als seks en aids, maar in Afrikaanse landen is dat nog steeds een taboe’’, vertelt Janna.

Het hele interview is morgen te lezen in de IJmuider Courant"

(foto: United Photos/Toussaint Kluiters)

2 reacties:

 1. Aaah supervet Janna!
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice post :)
  Your blog is cute <3
  I definitely follow you...would you like to follow each other?

  http://nancymaterialgirl.blogspot.it/

  xoxo Nancy S.

  BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs