vrijdag 23 november 2012

Paradise Slices

Mijn tijd goed gebruiken in de proefwerkweek? Natuurlijk. Terwijl de chocolade hard wordt een uur leren, als de plaatkoek in de oven staat een halfuurtje leren... En als ik dan voor de laatste keer over Il Risorgimento lees, de Paradise Slices eten, mmm!

Using my time well during the test week? Of course. While the chocolate is hardening up learning a hour, when the cake is in the over learning 30 minutes... And then, when I'm reading about Il Risorgimento for the last time, eating the Paradise Slices, mmm!



Je hebt nodig: / You need:
  • 100 gr boter / 100 gr butter
  • 200 gr pure chocolade / 200 gr dark chocolate
  • 220 gr kristalsuiker / 220 gr sugar
  • 2 grote eieren / 2 big eggs
  • 180 gr geraspte kokos / 180 grated coco
  • 80 gr rozijnen / 80 gr raisins
  • 150 gr tutti frutti / 150 gr tutti frutti

1. Smelt de chocolade en smeer het uit in een glazen schaal (bekleed met bakpapier). Een bakblik kan natuurlijk ook. Laat de chocolade een uur hard worden. Ik heb de schaal buiten gezet, omdat het toch ijskoud was :P
1.Melt the chocolate and spread it over the glass dish (covered with baking paper). Of course you can use a baking tin as well. Let the chocolate harden up. I put the scale outside, 'cause it was very cold :P

2. Mix de boter, de suiker en de eieren.
2. Mix the butter, the sugar and the eggs.

3. Voeg de rozijnen toe, samen met de gehakte tutti frutti en de geraspte kokos. 180 Gram lijkt veel te veel, maar dat is het helemaal niet. Vanaf nu zal het zooo lekker ruiken!
3. Add the raisins, the chopped tutti frutti and the grated coco. 180 Gram might look like way too much, but it isn't at all. From now on it will smell sooo good!

click here to like my Facebook page

4. Zet de schaal in de oven, voorverwarmd op 180°C. De plaatkoek moet ongeveer 30 minuten gebakken worden. De bovenkant is dan een beetje bruin, maar de binnenkant is nog zacht.

4. Put the dish in the oven, preheated at 180°C. The cake should be baked for approximately 30 minutes. The upside is brownish then, but the inside is still kinda smooth.

5 reacties:

  1. Oeeh lekkuuur! Dit ga ik zeker een keer maken! :D Hoe kom je toch aan al deze heerlijke recepten? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh heerlijk!
    Misschien dat ik dat ga maken vandaag :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs