zondag 26 mei 2013

Lazy Baker, part two: marble cake ♥

 
Hai! Een van de dingen die ik het meeste mis als ik op reis ben, is bakken. Toen ik uit Griekendland kwam, was dat dus ook het eerste wat ik ging doen. Geen ingewikkelde praktijken deze keer, een cake uit een pak. Simpeler kan eigenlijk niet. Deze cake is niet alleen supermakkelijk om te maken, hij is ook nog eens heel erg lekker! Als je op een lui zondag dus even geen zin hebt in een moeilijk recept, is dit de perfecte oplossing :)

Hi! One of the things I miss the most while traveling is baking. So when I got home from Greece, the very frist thing I did was baking. No complicated actions this time, just a cake from a packet. There isn't anything more simple. This cake isn't only super easy to make, it's really delicious as well! So if you aren't int he mood for a difficult recipe on a lazy Sunday, this is the perfect solution :)

  Je hebt nodig: cake met chocotwist mix, 150 gr margarine of boter, 4 eieren, 50 ml melk.
You need: cake with chocotwist mix, 150 gr margarine or butter, 4 eggs, 50 ml milk.

1. Klop in een beslagkom de margarine zacht. Voeg dan de eieren, de bakmix en de melk toe. Mix dit ongeveer een minuut op de laagste stand tot een gladde massa.
1. Whip the margarine in a batterbowl until it's soft. Then add the eggs, the baking mix and the milk. Mix this for approximately one minute with the lowest level until it's a smooth mass. 

2. Mix het beslag dan ongeveer drie minuten tot het luchtig is.
2. Then mix the batter for around three minutes until it's frothy. 


3. Schep 2/3 van het beslag in de ingevette cakevorm. Mix de overige 1/3 met het cacao-mengsel. Als het iets te droog wordt, kan je nog een eetlepel melk toevoegen.
3. Scoop 2/3 of the batter in the oiled cakemould. Mix the remaining 1/3 with the cacoa-mix. If it gets too dry, you could add a tablespoon of milk.

4. Schep nu ook het chocoladebeslag in de cakevorm en meng het langzaam met een vork door het andere beslag. Bak de cake in het midden van de oven een uur op 150°C.
4. Now scoop the chocolate batter in the cakemould as well and mix it slowly with a fork through the other batter. Bake the cake an hour in the middle of the over at 150°C.


Niet te moeilijk, he? Je zou ook nog chocolade kunnen smelten en het over de cake zigzaggen. Maar eigenlijk is deze cake al zo klef (niet te lang bakken!), dat het niet echt nodig is. Yummy! 

PS. Als je benieuwd bent naar Lazy Baker part one, klik hier

Not that hard, is it? You could also melt chocolate and zig-zag it over the cake. But actually this cake is already that sticky (don't bake it too long!), that it isn't really necessary. Yummy! 

PS. If your curious for Lazy Baker part one, click here

4 reacties:

  1. I love this kind of cake, is very usual to find it in Italy! Yummi!

    http://moongreyhound.blogspot.it/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. what an amazing recipe :)
    your blog is amazing!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nice looks really yummii!!
    Maybe we follow each other!?
    Let me know :)

    www.YulieKendra.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah deze cake maakte ik vroeger altijd, zó lekker!!

    BeantwoordenVerwijderen

Al jullie berichtjes maken me blij, dankjewel! Laat je linkje achter, want ik ben natuurlijk ook benieuwd naar wie jullie zijn :)

Blog Designed by The Single Momoirs